SZEMÉLYI EDZÉS

Egy edzés legegyszerűbb, legjobban kivitelezhető formája, amit Te döntesz el, hol, mikor és hogyan szeretnél edző felügyelete mellett mozogni. Lehet szó életmódváltásról, mozgás gazdagabb mindennapokról, fittségi állapot növeléséről, súlyvesztés vagy izomtömeg növeléséről, nemtől, kortól függetlenül, egyedül Rád fókuszálva történik a személyi edzés.

Ez egy bizalmi kapcsolat, itt nincs gyengeség vagy nem megfelelő feladat kivitelezés.

Megtanuljuk, elsajátítjuk, majd élvezzük a feladatokat, az edzéseket. Az edzések online vagy személyes formában történnek. Fittségnek és képességeknek megfelelően, pontosan megtervezett edzésprogram alapján haladunk a kitűzött cél felé, együtt!

Folyamatos interakcióban dolgozunk, észrevételeinket, tapasztalatainkat egyből egymás tudtára adva tudunk haladni, ezért is nagyon előnyös a személyre szabott mozgásprogram. Az első találkozás állapotfelméréssel, egymás megismerésével telik el, ezek után vágunk bele a közös munkába. A testmozgás mellett táplálkozási szokásokat is megbeszélve, megtervezve még nagyobb sikereket tudunk elérni.

Mindezek mellett a lelki támogatásról sem szabad megfeledkezni, hiszen rögös a célhoz vezető út, de minden nehézségével együtt megéri küzdeni, ahol végig melletted leszek!